Zekerheid voor nu en in de toekomst

Wij staan klaar met raad en daad.

Dutch Coding Company

06-04-2022

Dutch Coding Company helpt ambitieuze organisaties en startups bij het ontwerpen, ontwikkelen en verbeteren van software en digitale applicaties en werkt daarbij altijd vanuit de ervaring van de eindgebruiker. Met onze expertise in software ontwikkeling, zijn wij een waardevolle partner die helpt van idee tot aan realisatie en nazorg. Het frisse team van Dutch Coding Company zit bomvol energie en denkt altijd met je mee. Als een snelgroeiend softwarebedrijf in Eindhoven, bedenken we, ontwerpen we en ontwikkelen we bijzondere digitale producten (zoals apps en webapplicaties) met focus op een fantastische gebruikerservaring.

Complexe vraagstukken brengen het beste in ons naar boven; we houden wel van een uitdaging! Ons team bestaat uit getalenteerde technisch en strategisch experts, elk met een berg aan kennis en gezonde dosis leergierigheid binnen het eigen vakgebied. We zijn een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld en delen onze kennis en problemen met elkaar om er samen sterker van te worden. Door die technische expertise te combineren met de domeinkennis van onze klanten, lanceren we schitterende digitale producten met een knallende impact.

Welke kansen laat je nu nog liggen? Hoe weet je of jouw idee toegevoegde waarde heeft en je huidige aanbod daarmee uitbreidt? Bekijk onze website dutchcodingcompany.com of neem contact op met Binh: 06 283 095 68

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top