Wij ontzorgen door financiële rust en zekerheid

Dat is onze missie.

Doorlopende annuleringsverzekering

01-05-2009

In zo’n geval wilt u liever niet opdraaien voor de – vooraf – gemaakte kosten. Een doorlopende Annuleringsverzekering biedt dan uitkomst. U bent in één keer verzekerd tegen de annuleringskosten van welke reis dan ook. Het hele jaar door, hoe vaak u ook met vakantie gaat. U bent met de Doorlopende Annuleringsverzekering altijd goed beschermd. Of uw reis nu ruim van tevoren geboekt is of "last minute". De verzekering dekt:

  • Annuleringskosten van moment van boeken en vertrek
  • Kosten voor niet gebruikte reisdagen
  • Kosten onstaan door vertraging bij aankomst en vertrek

Met de Garantie-Annulering gaan we nog een stap verder. Mocht u gedwongen zijn uw vakantie af te breken, dan wordt de hele reissom vergoed, ook als u maar een deel van de vakantie mist! En dat is een prettige extra zekerheid.  Bij zowel Annulering als bij de Garantie-Annulering kunt u kiezen voor hoeveel u uw reis wilt verzekeren. Standaard is uw reis verzekerd tot € 1.500,-. Is dit niet voldoende, dan kunt u kiezen voor een hoger verzekerd bedrag van € 3.500,-. Het is van belang deze bedragen goed in de gaten te houden. U zit voor een reis al snel aan een bedrag van € 1.500,-.

De basisdekking bij de annuleringsverzekeringen  is al heel compleet. Tóch zijn er nog diverse uitbreidingen en aanpassingen van uw polis mogelijk, waardoor u met nog minder zorgen kunt genieten van uw vakantie.

Waarnemer
U weet dat u uw reis met een gerust hart kunt annuleren wanneer er zich aan het thuisfront vervelende ontwikkelingen binnen de familie voordoen. Daarvoor bent u met de annuleringsverzekering van de Europeesche immers van alle zekerheid voorzien. Maar u bent ook verzekert als er iets gebeurt buiten de familiekring waardoor uw vakantie in gevaar komt. Bijvoorbeeld met:

  • Degen die op uw huis en huisdieren past
  • Degene die uw zaken waarneemt tijdens uw vakantie
  • Een vriend of vriendin die plotseling ernstig ziek wordt

Ook dan bieden wij een oplossing. Voor slechts € 25,- premie per waarnemer kunt u iedereen meeverzekeren die u een reden kunnen geven vroegtijdig naar huis terug te gaan.

Samengestelde reis
Steeds meer mensen vinden het aantrekkelijk hun eigen vakantie samen te stellen. Een vakantie die uit losse onderdelen bestaat die afzonderlijk worden geboekt. Bijvoorbeeld door afzonderlijk ticket, vervoer en accommodatie te regelen. Het uitvallen van één of meer van deze onderdelen geeft geen recht om dan de totale reis te annuleren. Dit risico is wel extra te verzekeren door middel van de uitbreiding Samengestelde reis. Mocht een van de los geboekte onderdelen van uw vakantiereis dan uitvallen, waardoor u de hele reis moet annuleren, dan worden de annuleringskosten van alle onderdelen wel vergoed. Voor deze uitbreiding betaalt u € 25,- extra premie.

Kent u onze Doorlopende Reisverzekering?
U houdt van gemak en trekt er graag meerdere keren per jaar op uit. Bekijk in dat geval eens de Doorlopende Reisverzekering. Bij deze verzekering kunt u namelijk kiezen voor verschillende annuleringsuitbreidingen. Eén keer afsluiten en u bent het hele jaar door zorgeloos verzekerd. Wel zo prettig, wel zo gemakkelijk. De Europeesche is immers niet voor niets dé specialist in al uw reis- en recreatieverzekeringen.

De doorlopende annulerings- en reisverzekering kunnen worden opgenomen in uw bestaande pakket waardoor er tevens pakketkorting van kracht is.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top