Altijd op zoek naar oplossingen

wij kennen de weg in verzekeringsland.

Dienstenwijzer

01-11-2016

Door veranderingen in de wetgeving was het noodzakelijk onze Dienstenwijzer aan te passen. In het kader van de Wet op het Financieel Toezicht heeft u recht op deze informatie. Naast het wettelijk verplichte omvat de Dienstenwijzer veel meer informatie en kunt u exact nalezen waar Quorim voor staat. Het is belangrijk dat alle informatie die wordt verstrekt of beschikbaar gesteld correct, duidelijk en niet misleidend is. De nieuwe Dienstenwijzer is duidelijker van opzet en is door een ander taalgebruik beter leesbaar.

Autoriteit Financiële Markten (AFM)

De Autoriteit Financiële Markten (AFM)ziet erop toe dat u in staat wordt gesteld een weloverwogen beslissing te kunnen nemen over het afnemen van een product of dienst.

In de afgelopen jaren heeft de AFM de normen rondom informatieverstrekking geinterpreteerd in projecten, formele besluiten en informele normoverdracht. De beleidsregels van de AFM zijn de basis geweest voor onze Dienstenwijzer.

De nieuwe tekst van de gewijzigde Dienstenwijzer geldt uiteraard voor de relaties die na deze wijziging de nieuwe Dienstenwijzer ontvangen.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top