Goed geregeld

Zekerheid geeft vrijheid.

Dekking zonnepanelen

10-06-2021

Er wordt in de zonnepanelenbranche hard gewerkt om de kwaliteit op te schroeven en dat is nu al merkbaar, schrijft minister Wiebes (Economische Zaken) aan de Tweede Kamer. Desondanks is er in het merendeel van de gevallen slechts een zeer beperkte dekking op uw gebouwenverzekering als er sprake is van schade aan uw zonnepaneleninstallatie. Het aanbrengen van een zonnepaneleninstallatie op het dak vergroot mede door de hogere verzekerde waarde van het pand het risico voor de verzekeraar. Hierdoor is in een aantal gevallen dit risico te groot gebleken of werd de premie zo hoog dat deze panden praktisch onverzekerbaar werden. Zijn hier dan geen oplossingen voor? Jazeker! Uw Quorim adviseur staat u graag bij met een passend advies zodat u bij eventuele schade niet met de financiƫle ellende blijft zitten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden neem dan contact met ons op: 088-7654054 of gebruik het contactformulier.

Bekijk hier de standaarclausule die gebruikt wordt voor het verzekeren van zonnepanelen: voorbeeldclausule zonnepaneleninstallaties. Hieruit blijkt de beperkte dekking die verzekeraars toepassen.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top