In iedere markt thuis

Het is ons niet snel te gek.

Dekking smartphone

01-03-2019

Een ongeluk is snel gebeurd en dat geldt zeker voor de smartphone. Hij glijdt uit de hand, valt van tafel, glijdt uit de broek en belandt zelfs soms in het toilet. Het aantal gebruikers is de afgelopen jaren explosief toegenomen en dat geldt ook voor het aantal schades. Een smartphone en andere mobiele elektronica is meeverzekerd op de inboedelverzekering. Vaak is er sprake van een maximum bedrag en een eigen risico. Daarnaast is schade door vallen en stoten veelal niet meeverzekerd en dient dit aanvullend verzekerd te worden.

Wat melden de meeste polisvoorwaarden? 

Uw spullen zijn verzekerd in het woonhuis dat op het polisblad staat. Uw kostbare spullen zijn over de hele wereld verzekerd als op uw polisblad staat dat Kostbaarheden verlies en buitenshuis is meeverzekerd. U bent verzekerd voor beschadiging of diefstal van uw spullen door de volgende gebeurtenissen in het woonhuis. De gebeurtenis moet van buiten komend, onverwacht en onvoorzien zijn en plaatsvinden.

Smartphones, brillen, contactlenzen en gehoorapparaten vallen niet onder de bijzondere bezittingen of kostbaarheden. De speciale dekking voor bijzondere bezittingen is dus niet van kracht. Bij een verhuizing is de maximale dekking EUR 500,-. Dit is alleen van toepassing bij een ongeval of tijdens laden en lossen.

Afschrijving

De polisvoorwaarden gaan uit van de nieuwwaarde van een smartphone. Na 3 jaar vindt er een afschrijving van uw toestel plaats en na ongeveer 2 jaar gaat de verzekeraar uit van dagwaarde.

Buiten de woning

Buiten de woning is er geen dekking voor schade aan uw smartphone. Wilt u meer weten over dekking van uw inboedel? Lees dan uw polisvoorwaarden: lees hier gebruikelijke polisvoorwaarden of neem contact met ons op.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top