Sterk in oplossingen

Sterk in advies!

De Vereende

01-11-2019

Steeds meer automobilisten kunnen niet langer bij een reguliere verzekeraar terecht. Indien er sprake is van drie tot vier botsingen in één jaar dan is de kans groot dat de verzekeraar de autoverzekering opzegt. Voor duizenden verzekerden rest dan alleen De Vereende omdat ook andere verzekeraars de deur gesloten houden. De Vereende is een verzekeraar voor de onverzekerbaren en bijzondere en moeilijke risico's. De Vereende is in eigendom van de grote verzekeraars en de premies daar zijn heel erg fors.

Groei aantal klanten

De Vereende zag de afgelopen 5 jaar het aantal particuliere klanten fors groeien van 4.600 naar 5.230. Autombolisten die geroyeerd worden door hun verzekeraar kunnen meestal nergens meer terecht. De Vereende is de laatste -dure- strohalm om auto te kunnen blijven rijden. De premies zijn meer dan twee zo hoog. EUR 300,- per maand voor alleen een WA-verzekering is geen uitzondering. Sommigen zitten jarenlang aan de torenhoge premies vast voordat ze (na schadevrij rijden) weer door een reguliere verzekeraar geaccepteerd worden.

Het gaat niet alleen om notoire brokkenmakers. Ook mensen met domme pech kunnen bij een aantal ongevallen kort na elkaar door de verzekeraar worden gedumpt.

Speciale verzekeringen

De Vereende voorziet in oplossingen voor bijzondere risico's en schades buiten de reguliere markt. Zij zijn bij uitstek de partij voor complexe risico’s. Zo kunt u denken aan taxibedrijven, koeriersdiensten maar ook pop-up stores, leegstaande panden en evenementen.

Een verzekering van de Vereende kunt u alleen aanvragen en afsluiten via een verzekeringsadviseur. Quorim werkt samen met De Vereende en wij helpen u graag met het plaatsen van een lastig risico.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top