Ontzorgen is ons vak

Voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken.

De mist in met goedkope zorgpolis

15-12-2012

Deskundigen waarschuwen consumenten om goed te letten op de kleine lettertjes.
Verzekeraars voelen grote druk om te concurreren met stuntprijzen. De belangrijkste reden voor consumenten om een onlinepolis af te sluiten is dat „de prijs gemiddeld 86 euro lager is”, vertelt directeur Edmond Hilhorst van Achmea-dochter Independer.

"Dat prijsverschil komt wel ergens vandaan”, vertelt directeur Hans de Kok van internetvergelijker PrizeWize. Maatschappijen passen bijvoorbeeld de voorwaarden aan. „Veel van deze polissen zijn zogenoemde naturapolissen, waarbij de verzekeraar bepaalt bij welke zorgverlener je terecht kan. Zo kun je bij Univé Zekur maar naar één ziekenhuis per provincie. En het betekent bij CZ Direct dat je maar de helft van de kosten vergoed krijgt als je naar een chirurg gaat die niet onder contract staat.”
Bron: De Telegraaf, 13-12-2012

Bovenstaand artikel geeft nog eens het belang aan om te kiezen voor een restitutieverzekering. Deze is nauwelijks duurder dan een naturaverzekering.  In veel gevallen kunt u gebruik maken van een collectieve regeling waarbij u profiteert van maximaal 10% premiekorting op de basisverzekering. Een andere mogelijkheid is om te profiteren van een lagere premie door te kiezen voor een hoger (vrijwillig) eigen risico op de basisverzekering. Dat is, afhankelijk van uw situatie, wellicht een verstandigere keuze dan te bezuinigen door een uitgeklede aanvullende dekking te verkiezen boven een dekking met ruimere vergoedingen.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top