Voor alles een oplossing

Wij denken in maatwerk.

De juiste dekking

01-03-2021

Heeft iemand schade door uw schuld? Of door uw kind, uw huisdier of een logé? U bent verzekerd als je een aansprakelijkheids­verzekering afsluit! Aansprakelijkheidsverzekeringen verschillen met name in de dekking van situaties waarin wettelijke aansprakelijkheid ontbreekt. Een aansprakelijkheidsverzekering is primair bedoeld voor schade bij anderen waarvoor de verzekerde aansprakelijk is. Daarvoor moet sprake zijn van een onrechtmatige daad door jezelf of een medeverzekerde. En waarbij schade is ontstaan als gevolg van die daad. Maar er zijn situaties waarin wettelijke aansprakelijkheid ontbreekt en je je toch moreel verplicht voelt de schade te vergoeden.

Om deze schades te dekken, kunnen verzekeraars een speciale clausule in hun voorwaarden opnemen. Het verschil in jaarpremie tussen de duurste en goedkoopste gezins-AVP kan behoorljk oplopen.

Hoe eenvoudig deze verzekering ook lijkt, toch zijn er behoorlijke verschillen die afhankelijk zijn van de gezinssituatie. Een stel zonder kinderen en/ of huisdieren kan de aansprakelijkheidsverzekering hierop afstemmen. Voor  iedere uitbreiding van de dekking wordt premie berekend terwijl deze dekking misschien helemaal niet noodzakelijk is.

Lees op onze site meer over de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top