Al meer dan 30 jaar ervaring

wij werken in heel Nederland

De Jager verbiedt provisies

31-10-2010

Het wettelijke verbod zou gaan gelden voor producten als hypotheken, levensverzekeringen en pensioenen. Bij schadeverzekeringen zou het provisiesysteem wel blijven bestaan.

De voorstellen van De Jager volgen op een evaluatie naar de effectiviteit van wettelijke maatregelen die de afgelopen tijd zijn genomen om de ongewenste effecten van het provisiestelsel tegen te gaan. De evaluatie door onderzoeksbureau SEO zou uitwijzen dat de maatregelen wel enig effect hebben, maar niet leiden tot een daadwerkelijke cultuuromslag bij tussenpersonen.

De verwachting is dat het verbod begin 2013 van kracht wordt, waarbij het Verbond van Verzekeraars en Adfiz pleiten voor een overgangsperiode.

(Het Financieele Dagblad, pag. 1)

Terug

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top