Een zorgeloos advies

vrijheid in verzekeren

De "Ster-dekking"

01-12-2010

Polisvoorwaarden die van toepassing zijn de op aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren zijn vrij standaard te noemen. Vrijwel elke verzekeraar gebruikt hetzelfde soort voorwaarden. De Ster-dekking wordt echter door heel weinig verzekeraars verleend.

Als op het polisblad staat vermeld dat de Sterdekking is meeverzekerd, geldenĀ de volgende bepalingen.

1. Wij bieden, ook als bij een verzekerde de wettelijke vergoedingsplicht ontbreekt, dekking voor de schade die is toegebracht aan een ander dan een verzekerde door: a. een kind dat jonger is dan 14 jaar in de tijd dat die ander met het toezicht op het kind is belast.Deze dekking geldt niet bij beroepsmatig of bedrijfsmatig toezicht;
b. een kind dat jonger is dan 6 jaar als die ander het kind in zijn directe omgeving haalt of toelaat;
c. een huisdier van een verzekerde in de periode dat die ander met het toezicht is
belast. Deze dekking geldt niet bij beroepsmatig of bedrijfsmatig toezicht.
2. Wanneer de verzekerde bezitter is van een tweede woning, die alleen bestemd is om aan derden te verhuren, is de aansprakelijkheid hiervoor meeverzekerd. Het adres van het gebouw moet bij aan ons zijn opgegeven.

Op onze pakketpolisĀ is deze dekking voor geringe meerpremie mee te verzekeren.

Terug

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top