Een zorgeloos advies

Vrijheid in verzekeren.

Dark Grey Europe

01-12-2020

Wij zijn Dark Grey Europe, een internationaal marketingcommunicatiebureau dat al bijna 50 jaar gevestigd is in Eindhoven. Met onze wortels in het technisch schrijven voor Philips is Dark Grey Europe in de loop der jaren aanzienlijk geëvolueerd en aangepast. Het bedrijf heeft veel veranderingen in de branche meegemaakt en kende ook een verscheidenheid aan eigenaren, management en bedrijfsnamen. Geboren als Hunterskil Howard zijn we 10 jaar geleden Centigrade Europe geworden, en dit jaar geëvolueerd naar Dark Grey Europe.

Ons bedrijf heeft zich door de jaren ontwikkeld van het verstrekken van technische teksten tot een creatief, business-to-business bureau om nu een compleet scala aan marketingcommunicatie diensten aan te bieden, van strategie via creatief concept en ontwerp, tot realisatie via offline en digitale media in meerdere talen.

Met klanten zoals, BCG, Caterpillar, NXP en Axalta in 37 landen en 22 talen, onderschatten we de complexiteit van verkoopkanalen niet - we begrijpen gewoon hoe ze werken. Dat maakt het een stuk gemakkelijker om effectiever ter zake te komen, met communicatie materialen die elke keer hun doel raken. Er gaat niets boven talent en passie in een teamworkomgeving. Dark Grey Europe is een goedgevormde internationale groep met diverse achtergronden en disciplines, elk met hun eigen professionele krachten en perspectieven.


We brengen geweldige ideeën zorgvuldig door middel van concept en ontwerp tot het eindproduct.
De communicatiemiddelen die we creëren, zijn op maat gemaakt om perfect in het juiste marketingkanaal te passen. Wij produceren en leveren alle soorten gedrukt, digitaal, web, sociaal en videomateriaal. Brochures, campagnes, nieuwsbrieven, advertenties, websites, banners, posters, beurstands, video…alles wat uw bedrijf nodig heeft om resultaten te behalen.

Het is nu 3 maanden geleden dat Dark Grey Europe uit Centigrade Europe tevoorschijn kwam, en wat een wilde tijdblijft het op alle fronten.

Wat is er veranderd?
Voor ons, we hebben een hernieuwde focus op onze core business in Europa, een nieuwe naam en een nieuwe huisstijl. “Nou en? De hele wereld is veranderd!” horen we je zeggen. Dat klopt, maar hoe meer dingen veranderen, hoe meer ze hetzelfde blijven.

  • Wij zijn nog steeds een gespecialiseerde kanaalmarketing- & communicatiebureau dat (nog meer) internationale, business-to-business bedrijven bedient.
  • Wij bieden nog steeds een zeldzame mix van vaardigheden en middelen om verkoop- en marketingcampagnes, tools en materialen te leveren, online en offline.
  • En we brengen geweldige ideeën nog steeds zorgvuldig door middel van concept en ontwerp naar het eindproduct.

Zo, dat is genoeg over ons, hoe zit het met jou? Hoe pak jij de problemen en onzekerheden aan? Hoe zorg jij ervoordat die concurrenten bang worden? Hoe onderscheid jij jezelf als bedrijf? Praat met ons via action@darkgrey.eu voor praktische, gerichte internationale B2B marketingcommunicatie.


Communicatie die uw publiek triggert: klanten, interne- en verkoopkanalen. Voeg wat Dark Grey Europe kleur toe aan uw denken en onderscheid u van de massa.

Dark Grey Europe
Paradijslaan 44
5611 KP Eindhoven

040-4012080
action@darkgrey.eu

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top