Wij ontzorgen door financiële rust en zekerheid

Dat is onze missie.

Contra Expert

05-12-2016

Het is nauwelijks te bevatten wat er door u heen gaat als uw woning of bedrijf door brand, bliksem, inbraak of waterschade getroffen wordt. Wat gaat er allemaal gebeuren? Wat kan en mag er allemaal? Waar moet u beginnen om de draad weer op te pakken? Nog voor kans heeft om van de eerste schrik te bekomen, komen er al veel zaken op u af.

Er valt veel te regelen. Een juiste behandeling en vaststelling van uw schade zijn immers van essentieel belang voor de uiteindelijke financiële vergoeding die u van uw verzekering krijgt. U doet er verstandig aan om direct een contra-expertise in te schakelen om u daarbij te helpen. Want de expert die door de verzekeraar wordt gestuurd behartigt primair het belang van de verzekeraar.

Bijna alle (brand) verzekeringspolissen geven u het recht om zelf voor de schaderegeling een eigen contra-expert in te schakelen. Vaak is dit in de voorwaarden opgenomen dat de verzekeraar verplicht is deze kolsten geheel of tot een maximum te vergoeden.

Vanzelfsprekend ondersteunen wij u hierbij vanuit ons schadeteam. Mocht u meer informatie willen, neem dan contact met ons.  

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top