In iedere markt thuis

Het is ons niet snel te gek.

Collectieve korting

01-12-2014

De nieuwe zorgpremie zit in 2015 weer op het niveau van 2012. Steeds meer consumenten zoeken actief naar manieren om de komende premiestijging te beperken. De keuze voor een collectief is daardoor zeer populair. De voorspelling is dat in 2015 één op de vier Nederlanders collectief verzekerd is.

Collectiviteitskorting op uw zorgverzekering
Het kan de moeite waard zijn om een collectieve verzekering af te sluiten. Dit is een verzekering die u met een groot aantal mensen afsluit. Bijvoorbeeld een verzekering speciaal voor werknemers van een bepaald bedrijf of leden van een club. Het is niet zo dat u altijd voordeliger uit bent met een collectieve verzekering.

Korting op de premie
Een collectieve zorgverzekering levert gemiddeld 7% voordeel op voor de basisverzekering (zo'n EURO 90,- per jaar). Ook wordt er vaak korting gegeven op de aanvullende verzekering. De korting die u krijgt bij een collectieve zorgverzekering geldt altijd voor uw hele gezin. Dus voor alle gezinsleden die op uw polis staan.

Op de Basisverzekering mag wettelijk niet meer dan 10% korting worden gegeven. Voor de aanvullende verzekeringen geldt deze maximering niet.Voor een individuele consument is de hoogste korting op een zorgverzekering het eenvoudigst te verkrijgen via een consumentencollectief. Veel werkgeverscollectieven kunnen de maximale collectiviteitskorting van 10 procent niet geven.

Wij kunnen u diverse collectieve regelingen van zorgverzekeraars aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top