Advies op maat gemaakt

Wij hebben (bijna) altijd een passende oplossing.

Code Duurzaam Beleggen zet sector in beweging

01-10-2012

Volgens de VBDO is de hele sector mede dankzij de introductie van de eind 2011 geïntroduceerde Code Duurzaam Beleggen verder in beweging gezet.

Zelfregulering levert volgens het Verbond een belangrijke bijdrage aan het herstel van vertrouwen in de verzekeringsbranche. Voor het Verbond is dit een mooi en concreet voorbeeld waaruit blijkt dat de branche de zelfregulering serieus neemt en naleeft.

Uit de resultaten van het onderzoek blijkt verder dat Nederlandse verzekeraars steeds meer aandacht besteden aan verantwoord beleggingsbeleid. Bijna 70 procent van de verzekeraars heeft beleid ontwikkeld op duurzaam beleggen. Vorig jaar was dat nog 53 procent. Zwitserleven, REAAL en ASR Nederland vormen de top drie, op de voet gevolgd door AEGON en Nationale-Nederlanden. Overigens plaatst de VBDO ook een kanttekening bij de transparantie van verzekeraars over hun duurzame beleggingsbeleid. Het Verbond hoopt dat de verzekeraars ook daar in toekomstige onderzoeken van de VBDO weer beter op zullen scoren.

bron: Verbond van Verzekeraars

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top