Sterk in oplossingen

Sterk in advies!

bureau baijens

01-06-2017

Jos BaijensĀ is eigenaar vanĀ bureau baijens, een flexibel interieur-architectenbureau dat gespecialiseerde totaalprojecten ontwerpt in de retailinrichting in binnen- en buitenland.

Het totale traject behelst het conceptmatig vormgeven van exterieur, interieur, meubel- en huisstijl onafhankelijk van leveranciers en uitvoerenden.
In het 26-jarige bestaan is het bureau uitgegroeid tot het meest gespecialiseerde optiek-architectenbureau van Nederland en behoren al veel gevarieerde en individuele projecten tot hun referenties. Alleen in Nederland heeft Jos Bayens al meer dan 150 winkelinrichtingen verzorgd.
Andere disiplines die het bureau beheerst, varieren van productvormgeving en -ontwikkeling tot architectuurconcepten en grafische vormgeving.
Dit alles eventueel van adviesschets en overleg tot totale turn-key projecten en uitvoeringsbegeleiding. Voor een project met eigen identiteit en een persoonlijke benadering van "interieur", is bureau baijens een partner.

Tevens is Jos baijens eigenaar en vormgever van JOS dutch eyeware design, een eigenwijs brilmonturen merk dat al 16 jaar wereldwijd in de nichemarkt van de optiek opereert.

WWW.BAIJENS.NL

WWW.JOS.JE

WWW.JOS-EYEWARE.COM.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top