Voor alles een oplossing

Wij denken in maatwerk.

Buitenhuisdekking

01-03-2017

Op de inboedelverzekering bestaat de mogelijkheid de dekking uit te breiden met een buitenhuisderkking. Kostbare inboedel zoals een videocamera of golfuitrusting is in de woning standaard meeverzekerd op de Inboedelverzekering. Tegen een geringe premietoeslag kunt u hiervoor de Buitenhuisdekking meeverzekeren.

In dat geval geldt de dekking van de Inboedelverzekering ook voor als deze kostbaarheden zich buiten de woning bevinden. Met deze optie bent uĀ overal ter wereld verzekerd bij beschadiging, diefstal of verlies van uw kostbaarheden. Hieronder valt naast bijvoorbeeld sieraden, kunst of uw golfuitrusting ook geleende of gehuurde medische apparatuur. Een mobiele telefoon wordt niet gezien als kostbaarheid.

De volgende bezittingen zijn verzekerd op een buitenhuisdekking:

  • antiek
  • (kunst) verzamelingen
  • muziekinstrumenten
  • foto-, film-, audio- en videoapparatuur
  • laptops
  • juwelen, sieraden en horloges
  • duik-, parachute-, golf- en hengelsportuitrusting.

Genoemde kostbaarheden zijn buiten het woonhuis (werelddekking) verzekerd tegen alle van buiten komende onheilen, diefstal en vermissing. Per gebeurtenis is er dekking tot maximaal 10% van het gehele verzekerde bedrag voor inboedel. Voor laptops geldt een maximum vergoeding van 1000 euro per gebeurtenis. Op het polisblad dient duidelijk te staan dat er sprake is van een " buitenhuisdekking" .

Indien u deze uitbreiding op uw inboedelverzekering wenst, verzorgen wij graag een aanbieding. De buitenhuisdekking kan alleen gesloten worden in combinatie met een inboedelverzekering.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top