Doorlopend verzekerd

De adviseurs van Quorim staan voor u klaar!

Bruiloftverzekering

05-07-2021

Het lijkt het erop dat koppels dit jaar massaal in het huwelijksbootje stappen, nadat de coronapandemie vorig jaar roet in het eten gooide. Tijdens een bruiloft kan er veel misgaan en neemt bovendien het financiële risico toe.  Een scenario van overschaduwde wittebroodsweken zou door een bruiloftverzekering voorkomen kunnen worden. Cijfers van het CBS laten zien dat er het afgelopen jaar 21 procent minder huwelijken plaatsvonden dan in 2019. Dit zou vooral te wijten zijn aan het coronavirus. Zo’n 60 procent van de bruiloften is verplaatst en van de huwelijken die wel doorgingen, had maar 60 procent een trouwfeest.

Nu er steeds meer (aangekondigde) versoepelingen zijn, wordt het steeds aantrekkelijker om de uitgestelde bruiloft alsnog te plannen. In combinatie met het aantal huwelijken dat al gepland stond, wordt 2021 naar verwachting het drukste jaar voor de trouwbranche.

Financiele risico’s

Koppels zouden er daarom voor kiezen om hun bruiloft groots te vieren. De meeste koppels hebben een jaar langer gespaard en het merendeel van de mensen is toe aan een goed feest. Hierdoor nemen ook de financiële risico’s toe.

Annuleren en verplaatsen

Het is daarom belangrijk dat mensen zich realiseren wat er allemaal mis kan gaan en waarom een verzekering daarbij handig kan zijn. Een bruiloftverzekering biedt ook de mogelijkheid de bruiloft te annuleren of te verplaatsen en dit kan om allerlei redenen zijn. Hoewel een pandemie als corona een standaard uitzondering is, zijn er nog genoeg andere redenen die hiertoe aanleiding kunnen zijn.

(bron AM web)

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top