Van ontzorgen hebben wij ons vak gemaakt

Verstand van grote en kleine risico's.

Bootkeuring

27-08-2018

Binnenkort gaan weer veel schepen de wal op. Voor uw veiligheid en die van uw passagiers, kennen we de APK (algemene periodieke keuring) bij auto's. Bij boten kennen we een dergelijke (wettelijke) regeling niet. Vreemd, vinden wij - en met ons veel van onze klanten. Voor uw boot geldt namelijk ook dat u hier veilig mee wilt kunnen reizen en een periodieke keuring helpt vroegtijdig (veiligheids) problemen aan het licht te brengen.

Huiddiktemeting van uw pleziervaartuig

U heeft een vaartuig op het oog en denkt erover dit aan te aanschaffen of wilt u de staat van uw eigen boot weten? Laat dan altijd een huiddiktemeting (ook wel vlakdiktemeting genoemd) uitvoeren. Hoewel het schip een keurige uitstraling kan hebben, kan dit toch zijn aangetast door elektrolyse of corrosie en is het dus belangrijk dat u op voorhand weet waar u achteraf aan toe zult zijn.

Boten ouder dan 25 jaar

Bij boten die ouder zijn dan 25 jaar kan de verzekeraar vragen om een huiddikterapport of een aankoopkeuring. Een aankoopkeuring of verkoopkeuring van uw boot helpt vroegtijdig (veiligheids) problemen aan het licht te brengen en geeft u een gedegen rapport betreffende de conditie van het vaartuig. Een periodieke keuring is essentieel om te allen tijde veilig het water op te kunnen. Een aankoopkkeuring geeft voor zowel de consument als de verzekeraar, een duidelijk beeld van de staat van het vaartuig. Zo weet je als consument zeker dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top