Omdat u niet altijd alleen bent

Wij schatten uw risico's goed in.

Quorim relatie Bochica

01-03-2019

Vanaf de opening op 4 juli 2018 is het druk in Bochica, het nieuwe restaurant van Lucas Iraca, gevestigd aan de Kerkstraat 38 in Reusel. Je ontdekt nieuwe smaken, de gerechten zijn anders, de presenatie is verassend. Als je je overgeeft aan de Bochica Experience worden al je zintuigen geprikkeld. Er is geen menukaart meer, maar een tastingmenu van vijf, zes of zeven gangen, ter grootte van een tussengerecht. Als dat teveel is kun je natuurlijk ook voor minder gangen kiezen.

Lucas Iraca is sinds 2008 actief aan de kerkstraat. Hij had er twee restaurants onder hetzelfde dak. Het ene was ‘Lucas’, een ála carte restaurant dat door Michelin onderscheiden was met een Bib Gourmand. En het tweede, ‘easy by Lucas’, was opgezet volgens het ‘all you can eat’-concept met kleine hapjes. ‘Easy by Lucas’bestaat nog steeds. Lucas is echter getransformeerd tot Bochica.

Tribal en experience

Rust en een intieme sfeer karakteriseren het interieur van Bochica. Het is onmiskenbaar artistiek, maar niet vervreemden, het is opvallend, maakt nieuwsgierig, is anders.     

De experience die Lucas Iraca voor ogen staat begint al bij de bijzondere naam, Bochica. Die heeft te maken met de achternaam van Lucas. Iraca was een hogepriester van de Muisca (de tribal van de Muisca is het logo van het restaurant), een van de vier grote beschavingen van Zuid- en Midden-Amerika, naast de Maya’s, de Inca’s en de Azteken. Bochica was Iraca’s leermeester, een man met het hart op de goede plaats. En dat kookhart zit bij Lucas zeker op de goede plaats.

‘’Wow, wat is dit? Komt de chef aan onze tafel rauwe coquilles serveren en maakt hij ter plekke met kiddeschuim een mousse van koningskruid. Je weet niet wat je proeft’’

‘’Bij ons is steeds iets nieuws te beleven. Onze chef komt bij de mensen aan tafel iets bereiden en elke week verandert en minimaal één gang op ons menu. De gasten weten niet welke creatieve gerechten voorbij komen. Men kan wel zijn voorkeur aangeven voor vlees, vis, vegetarisch en met dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden. Bij ons zit je aan tafel en word je overrompeld. We werken met de beste producten, allemaal vers. Bijzonder is dat we onze groenten en kruiden, maar ook fruit, in de eigen moestuin telen. In elk gerecht zitten wel ingrediënten uit onze eigen tuin verwerkt,’’verteld Lucas enthousiast.‘’Ík had dit gerecht nog nooit gegeten: ravioli van eendenbout. De chef raspte er droge pate negra overheen en maakt het af met een schuim van truffel. Bijzonder om dat aan je tafel te zien gebeuren.’’ Lucas: ‘’ik merk nu al dat Bochica aanslaat. Het is echt de bedoeling dat mensen zich open stellen voor nieuwe smaken, verassende combinaties, niet alledaagse gerechten die we op een creatieve manier presenteren. Kom lekker aan tafel zitten. Laat je verassen, geniet en beleef Bochica!’’

Wij zijn er trots op dat wij Bochia als klant in de boeken hebben!

Voor meer informatie en reserveringen: www.bochica.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top