Goed geregeld

Zekerheid geeft vrijheid.

Quorim relatie

01-05-2017

Autobedrijf Bisselink & Gerrits is in 15 jaar uitgegroeid tot een vakkundig autobedrijf. Zij zijn gespecialiseerd in Land Rover maar uiteraard zijn alle automerken bij hen van harte welkom.

Goed opgeleid en aandacht voor de klant

Het team van monteurs is goed opgeleid, volgt voortdurend bijscholingen en heeft gezamenlijk een enorme dosis ervaring in de meest uiteenlopende reparaties. Toch zijn het de teamleden zelf die het verschil maken. Want naast hart voor auto’s hebben zij ook altijd aandacht voor de wensen van hun klanten en weten zij dat meedenken, helder overleg en een transparante werkwijze de onderdelen voor betrouwbaarheid zijn.

Onderhoud en een doorlopende voorraad auto's

Deskundig onderhoud aan uw auto is erg belangrijk, voor de levensduur en waarde van uw auto, voor prettig rijden en ook voor uw en andermans veiligheid. Niet alleen hun vakmanschap, technische kennis en de rijk uitgeruste werkplaats maken de kwaliteit van hun werk uit. Zij vinden duidelijk overleg en heldere afspraken ook erg belangrijk.

Autobedrijf Bisselink & Gerrits heeft een doorlopende voorraad aan auto's. Neem eens een kijkje op hun site of breng ze een bezoekje. De koffie staat altijd klaar.

Land Rover specialist

Autobedrijf Bisselink & Gerrits specialiseert zich al jaren in Land Rover. Of u nu een ‘normale’ Range Rover zoekt of een flink gemodificeerde Defender, zij hebben altijd een voorraad aantrekkelijke Land Rovers in huis. Natuurlijk kunt u ook voor onderhoud en aanpassingen bij hen terecht, want zij kennen de ins-and-outs van Land Rover. Op zoek naar (gebruikte) Land Rover onderdelen? Neem eens een kijkje op hun Land Rover onderdelen site.

Autobedrijf Bisselink & Gerrits
Hogelandseweg 85
6545 AB Nijmegen
024 – 377 2400
informatie@bisselinkengerrits.nl
www.bisselinkengerrits.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top