Sportief zaken doen

Wij werken open en transparant.

Auto import

17-11-2015

Garantiebepaling en primaire omschrijving
Verzekeraars hebben de vrijheid om te bepalen met wie en onder welke voorwaarden zij een verzekeringsovereenkomst wensen aan te gaan. Die vrijheid komt onder meer tot uitdrukking in de primaire omschrijving van de dekking. Daarmee wordt de omvang van de dekking vastgesteld. Zo'n clausule is te herkennen doordat deze bepaalt dat slechts verzekeringsdekking bestaat als aan bepaalde vereisten is voldaan.  

Dit begrip moet niet worden verward met een garantieclausule. Bij een garantieclausule vervalt de dekking als niet aan voorwaarde is voldaan. Bij een primaire dekking is er bij voorbaat al geen dekking. Bij een garantieclausule kan een verzekerde zich nog beroepen op het feit dat het niet voldoen aan de voorgeschreven maatregel (de garantie) de schade niet heeft veroorzaakt of heeft vergroot.

Verzekerd ophalen van de auto
Voor vaste klanten hebben wij de mogelijkheid om een tijdelijke WA dekking te verlenen bij het ophalen van de auto in het buitenland. Dat kan ook met een auto waar op dat moment een buitenlands kenteken op zit.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top