In iedere markt thuis

Het is ons niet snel te gek.

Audio TV Centrum

01-06-2021

Vandaag worden we ontvangen aan de Geldropseweg 105 in Eindhoven in een spiksplinternieuwe winkel waar iedere liefhebber van beeld en geluid zijn of haar hart kan ophalen.

Op de grote glazen voorgevel prijkt "Audio TV Centrum" en dan te bedenken dat dit enkele maanden geleden ongeveer 150 meter naar links het geval was.

Met een aflopend huurcontract zijn de heren, Roel en Wilbert, al geruime tijd geleden begonnen met hun zoektocht naar een nieuw onderkomen. Een eigen pand is altijd hun wens geweest, alles was in kannen en kruiken tot het Coronavirus roet in het eten gooide. De banken hadden de stempel met het "rode kruis" al klaar liggen voor retail en detailhandel. Een beetje ondernemer laat zich hierdoor niet uit het veld slaan. Zo zie je maar weer hoe belangrijk een netwerk is, wanneer een klant je hiermee helpt.

De winkel vindt zijn oorsprong in de jaren 70, toen Roel en Wilbert nog amper konden lopen. Beide heren zijn hier eind jaren 90 in dienst gekomen. Roel vanuit zijn opleiding met een werk-leertraject en Wilbert vond hier zijn bijbaan. Na hier jaren met plezier te hebben gewerkt kregen zij in 2009 de kans om de winkel samen voort te zetten. Deze kans grepen zij met beide handen. Met de toenemende concurrentie van de welbekende ketens en het internet hebben zij zich vol overgave ingezet op advies en kwaliteit en dit heeft zijn vruchten afgeworpen.

Audio TV Centrum heeft alles te bieden op het gebied van kijk- en luisterplezier. Van televisies in alle soorten en maten, tot complete thuisbioscopen. Ook op het gebied van audio kun je het zo gek niet bedenken of het staat er. Onder andere soundbars, versterkers, luidsprekers en niet te vergeten, platenspelers voor de echte liefhebbers. Voor iedere portemonnee zijn hier voldoende opties en voor alle budgetten staat één ding voorop: kwaliteit.

Naast de verkoop, levering en installatie van genoemde producten kun je bij hen ook terecht voor een compleet project. Mocht je een leuk stulpje willen bouwen, kun je de heren al in een vroeg stadium inschakelen om alle, of een aantal, kamers te voorzien van beeld en geluid. Een zogenaamd multi-room systeem. Zowel televisies als audio apparatuur kan worden ingebouwd, mocht je geen (ook prachtige) zuilluidsprekers willen. Er zijn zelfs bouwtekeningen voor aangepast gaf Roel aan.

Mocht je op zoek zijn naar wat audio-visueels of gewoon in de buurt zijn, loop eens binnen aan de Geldropseweg 105. Neem plaats in de vele bioscoop- of luisterruimtes, met een goede kop koffie,  en laat je overweldigen door jouw eigen favoriete platen of films.

Audio TV Centrum
Geldropseweg 105
5611 SE Eindhoven

☎+31 (0)40 2111 865
✉info@audiotvcentrum.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top