Omdat u niet altijd alleen bent

Wij schatten uw risico's goed in.

Amerikaanse toestanden

26-11-2016

De trend van stijgende autopremies zal zich volgend jaar doorzetten.  De opwaarts trend voor een belangrijk deel te wijten aan de overgewaaide ‘Amerikaanse’ claimcultuur. Verzekeraars proberen de rode cijfers weg te werken die onstaan zijn door hogere schadekosten door dure  technologie in auto’s en de toename in klimaatverandering-gerelateerde schade. Daarnaast zijn vooral schadeclaims debet aan aan de premiestijgingen. Een recent rapport van het Verbond van Verzekeraars waaruit blijkt dat het aantal verkeersclaims in 2015 voor het eerst weer toenam, met 6,5%. Ook de letselschadelast neemt toe. De stijging van de letselschadelast wordt door het Verbond van Verzekeraars en het Personenschade Instituut van Verzekeraars (PIV) aan de kosten van deelgeschillen toegeschreven.

Groter claimgedrag
De verhoogde claimbereidheid in Nederland vormt een belangrijk onderdeel voor de premieverhoging .De insteek verandert bij mensen: vroeger zagen ze zichzelf als iemand met pech, nu zijn ze mondiger en durven een claim in te dienen. Ook de hoogte van het smartengeld neemt toe.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top