Voor persoonlijk advies

Net even wat meer aandacht!

Alimentatiepolis

01-03-2015

De Alimentatieverzekering
De cijfers zijn helder: één op de drie huwelijken strandt. Overkomt het u, dan krijgt u te maken met allerlei juridische en financiële verplichtingen. Ook als een huwelijk is gestrand, lopen de geldstromen tussen de ex-partners gewoon door.Zeker als er sprake is van alimentatie die de ene partner aan de andere partner moet betalen.

Tenzij de alimentatieplichtige komt te overlijden. De Alimentatiepolis biedt een flexibele en betaalbare oplossing om financiële problemen te voorkomen als de alimentatie wegvalt. De Alimentatiepolis is een verzekering voor alimentatiegerechtigden die ook na het overlijden van de alimentatieplichtige zeker willen zijn van hun inkomen.

De dekking kan exact aansluiten op de partner- en kinderalimentatie die is afgesproken. Zijn er verschillende dekkingen gewenst? Dan is een wijziging snel en zonder gedoe door te voeren. De premie is aantrekkelijk, die bovendien gelijk blijft tijdens de hele looptijd van de verzekering. U verzekert al een bedrag vanaf € 100,- per maand.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top