Sterk in oplossingen

Sterk in advies!

Alarm over internet

01-11-2014

Bij bedrijven waarvan de attractiviteit  van de goederen zeer hoog is gaat deze melding van de DigiAccess- service van KPN. DigiAccess maakt gebruik van het D0kanaal van een ISDN verbinding. Deze lijn wordt iedere 90 seconden bewaakt via polling. KPN stopt met deze dienst waardoor gebruikers over moeten stappen naar een digitale doormelding die gebruik maakt van AoIP.

Wat is AoIP?
IP staat voor Internet Protocol. Met deze techniek kunnen computers met elkaar communiceren. AoIP staat voor: Alarmtransmissie over IP. Nu KPN stopt met het aanbieden van deze verbinding moet het alarmsysteem aangepast worden. In de praktijk houdt dit in dat de telefoonkiezer in het alarmsysteem vervangen wordt door een IP-alarmoverdrager. Om de betrouwbaarheid van de verbinding te garanderen zijn hierover in de VRKI 2014 afspraken vastgelegd.

In de oude situatie waren er twee type doormeldingen doormeldingen, namelijk AL1 en AL2. Wat nu extra belangrijk wordt is dat er duidelijke afspraken worden gemaakt tussen de verzekerde en de PAC. Dit om vast te leggen wat er moet gebeuren als er een lijn wegvalt.

Het is verstandig om de nieuwe situatie door de verzekeraar te laten beoordelen.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top