Ontzorgen is ons vak

Voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken.

Aflossingsblij

01-10-2018

Is uw hypotheek - of een gedeelte ervan - aflossingsvrij? Bij een aflossingsvrije hypotheek lost u gedurende de looptijd niks af. Maar weet u al hoe u af gaat lossen aan het einde van de looptijd? Het is goed om de mogelijkheden nu alvast te onderzoeken, namelijk...

  • Is uw inkomen in de toekomst lager dan nu, door bijvoorbeeld pensioen? Dat heeft impact op betaalbaarheid van uw hypotheek.
  • Wilt u uw hypotheek verlengen? Dat hangt af van uw toekomstige inkomen en niet van overwaarde.
  • Wist u dat na 30 jaar de hypotheekrenteaftrek vervalt? Mogelijk stijgen daardoor uw netto lasten.

Weet u al wat u gaat doen of wilt u weten wat het voor u betekent? Ga er mee aan de slag en bekijk uw situatie desgewenst met uw bank, hypotheekverstrekker of financieel adviseur. Dat woont stukken prettiger. Dat maakt aflossingsblij.

Wat is een aflossingsvrije hypotheek?
Bij een aflossingsvrije hypotheek hoeft u tijdens de looptijd niets van uw hypotheekschuld terug te betalen. U betaalt alleen rente. Bij de meeste banken moet u aan het einde van de looptijd de openstaande hypotheekschuld in één keer terugbetalen. Tussentijds kunt u vaak wel een bepaald bedrag kosteloos aflossen. Bij een aantal banken loopt de hypotheek door en is verlenging niet nodig. Bekijk de voorwaarden van uw hypotheek.
Laat u goed adviseren!
Daarom consument, laat u goed informeren/adviseren door een onafhankelijk financieel adviseur/hypothecair planner! Wij vinden dat juist de persoonlijke situatie enorm van belang is en dat daarom een goed advies nodig is om de juiste blijdschap te krijgen over je hypotheek. Wij zijn er voor inzicht om zo juiste keuzes te maken.
Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top