Bijzondere klanten

Goed in het bedenken van oplossingen.

Advies van werkgever

01-11-2019

Ruim driekwart van de werknemers in vaste dienst wil met vragen over bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid en deeltijdpensioen bij zijn werkgever kunnen aankloppen voor hulp. Een deel van hen wil bovendien dat de baas meerekent aan de financiële gevolgen voor inkomen of pensioen.Van de Nederlandse werknemers wil 78% terecht kunnen bij de werkgever als zich een levensgebeurtenis voordoet met mogelijke financiële gevolgen. Dat blijkt uit een onderzoek van het platform Wijzer in geldzaken. Het gaat daarbij vooral om minder werken, vervroegd en deeltijd pensioen of minder inkomen door ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Financieel fit

Werknemers verwachten van hun baas vooral hulp bij de mogelijkheid om tijdelijk meer of minder te werken. Ook willen ze berekeningen van financiële gevolgen voor het inkomen of voor het pensioen. Meer dan de helft van de mensen in loondienst vindt dat een goede werkgever zijn medewerkers helpt om financieel fit te zijn.

Bijna de helft (47%) van de werknemers die met de werkgever na willen denken over de financiële gevolgen van minder werken, wil meer vrije tijd voor zichzelf. Daarnaast worden ook redenen als leeftijd (39%) en meer tijd voor andere activiteiten (36%) vaak genoemd. Andere redenen zijn de zorg voor de kinderen (34%) en gezondheid (33%).

(bron: AM web)

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top