Omdat u niet altijd alleen bent

Wij schatten uw risico's goed in.

1100 aardbeving schades

25-05-2019

De Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade heeft inmiddels bijna 1.100 schademeldingen binnengekregen na de aardbeving van afgelopen woensdag. De meeste meldingen gingen over scheuren in muren en pleisterwerk, maar ook kapotgesprongen badkamertegels en spiegels die van de muur zijn gevallen. Het epicentrum van de beving lag bij Westerwijtwerd, maar bijna de helft van alle schademeldingen kwam uit de gemeente Groningen.

Ruim elfhonderd schades gemeld na aardbeving Groningen

In totaal kwamen er tot nu toe 47 meldingen binnen van een acuut onveilige situatie. De commissie heeft daarop 28 adressen bezocht, waarvan zes klachten gegrond werden verklaard. Het ging in die gevallen om appartementen met instabiele geveldelen, een woning waar de vloertegels aan het barsten zijn en tien huurwoningen waar plafonddelen loslaten.

Vallende schoorsteen

In de andere gevallen ging het om bewoners die bang waren dat de schoorsteen naar beneden zou komen, waren er defecten aan installaties of nieuwe en verergerde scheuren. Het Schadeloket Groningen heeft vijf teams ingezet om alle meldingen zo snel mogelijk te inspecteren en waar nodig maatregelen te nemen. De aardbeving van afgelopen week was met een kracht van 3,4 op de schaal van Richter een van de zwaarste bevingen in Nederland gemeten.

(bron AM web)

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top