Bijzondere klanten

Goed in het bedenken van oplossingen.

Woekerpolis

Door de  hoogconjunctuur van de jaren '90 ontstond er door het goede beursklimaat en bepaalde belastingvoordelen een nieuw populair product, de beleggingspolis, aangeboden door vrijwel alleWoekerpolis Nederlandse verzekeringsmaatschappijen. Het was een nieuwe vorm van sparen waarbij je op latere leeftijd in één keer een bedrag uitgekeerd zou krijgen, waar je nog lang van zou kunnen genieten. De inlegpremie was acceptabel, de verzekeraar belegde deze premie in diverse (huis) fondsen, het rendement dat u beloofd werd was hoog en zo bouwde u een kapitaaltje op voor uw oudedag. \

Sinds een aantal jaren is gebleken dat er op deze beleggingsproducten hoge kosten werden ingehouden door de verzekeringsmaatschappijen. U werd daar als verzekeringnemer niet over geinformeerd. Het gevolg was dat deze uiteindelijk veel minder opbracht dan u dacht.  De Woekerpolis zag het daglicht!  

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top