Al meer dan 30 jaar ervaring

wij werken in heel Nederland

VRKI kaart

De VRKI-kaart is een samenvatting van de Verbeterde Risicoklassenindeling voor woningen en bedrijven. Met behulp van de matrices op de VRKI-kaart kunnen de risicoklasse en de bijbehorende combinatie(s) van beveiligingsmaatregelen snel en gemakkelijk worden bepaald.

Woningen
Met de beveiligingsmatrix voor woningen kan aan de hand van de waarde van de attractieve zaken van de inboedel de risicoklasse voor de betreffende woning bepaald worden. De beveiligingsmatrix geeft voor iedere risicoklasse de bijbehorende combinatie(s) van beveiligingsmaatregelen weer.

Bedrijven
Met de beveiligingsmatrix voor bedrijven kan aan de hand van de attractiviteit en de waarde van de in het bedrijfspand aanwezige goederen en inventaris de risicoklasse voor het betreffende bedrijfspand bepaald worden. De beveiligingsmatrix geeft voor iedere risicoklasse de bijbehorende combinatie(s) van beveiligingsmaatregelen weer. De attractiviteit van de in het bedrijfspand aanwezige goederen en inventaris kan bepaald worden met behulp van de attractiviteitslijst op de achterkant van de VRKI-kaart.

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top