Persoonlijke en deskundige afwikkeling

Ieder dag staan wij weer voor u klaar!

Hoe is uw tuin verzekerd?

Gefeliciteerd met uw mooi aangelegde tuin.tuinverzekering

Vaak krijgen wij de vraag hoe het zit met de verzekering van uw tuin, bijgebouwen, zwembad of jacuzzi. In de meeste gevallen voorziet uw woonhuisverzekering hierin niet volledig en dient dit extra verzekerd te worden.

Met de woonhuisverzekering* verzekert u een gebouw, bijgebouwen en bouwsel (zwembaden, jacuzzi etc.) die bestemd zijn voor particuliere bewoning of particulier gebruik. Het moet duurzaam met de grond verenigd zijn, of in de grond verankerd. U verzekert zich voor schade aan, of diefstal van delen van het gebouw. Op uw polisblad staat welk gebouw u hebt verzekerd en wat de bouwaard en dakbedekking is. Het is dus van belang dat u naast uw woonhuis de bijgebouwen en bouwsels laat aantekenen!

De verzekeraar bedoelt met tuin bestrating, kunstgras, ingegraven of verankerde vijver, tuinverlichting, beplanting in uw tuin en op uw dakterras. Bij een schade wordt 10% van het verzekerde bedrag vergoed. Indien uw huis een verzekerde herbouwwaarde heeft van EUR 500.000,- dan wordt maximaal EUR 50.000,- vergoed. De dekking voor de tuin is beperkt. Zo wordt schade door diefstal, neerslag, hagel, storm, vorst en het omvallen van bomen of het afbreken van takken niet vergoed.

Bij een totaal verlies van uw woonhuis bent u verzekerd voor de kosten die nodig zijn om een gelijksoortig gebouw te bouwen op dezelfde plaats. Dit noemen we de herbouwwaarde.

Bent u niet helemaal zeker van uw dekking van uw woonhuisverzekering neem dan gerust contact met ons op.

*volgens de meeste gangbare polisvoorwaarden

(laatst aangepast op 28-02-2020)

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top