Altijd op zoek naar oplossingen

wij kennen de weg

Tower Festival

Tower Festival Son en Breugel

Quorim is een van de sponsoren van het TowerFestival. Het TowerFestival is een open muziek festival Quorim in beeld bij het TowerFestival in Son en Breugelmet muziek uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. In 2011 heeft het evenement voor de derde keer plaatsgevonden in het centrum van Son en Breugel nabij de oude kerktoren.

Ruim 2.500 bezoekers hebben genoten van het tribute festival met o.a. muziek van The Rolling Stones, The Beatles, Deep Purple, U2 en Herman Brood. Voor het eerst was de toegang vrij van entree en dat viel goed in Son en Breugel.

De voorbereidingen voor 2012 zijn gaande met als thema Woodstock. Quorim hoopt ook bij dit festival als sponsor weer aanwezig te zijn.

I Will Follow door Tribute U2

I Will Follow door U2 Tribute band.

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top