Een zorgeloos advies

Vrijheid in verzekeren.

Summa Groep

Sinds 1 januari 2023 maakt Quorim onderdeel uit van de Summa Groep. Summa Groep is voor u een bekende en vertrouwde partner want de afgelopen 20 jaar hebben zij zorggedragen voor de volledige achterkant van ons bedrijf. Zo verandert er voor u niets, de contactpersonen, telefoonnummers, emailadressen en kantoorlocaties blijven ongewijzigd.

Wie is Summa Groep

Vanuit oprechte belangstelling én door dichtbij je te staan, bouwen wij aan langdurige relaties. Wij begrijpen de financiële wereld en binnen die wereld is niets zo belangrijk als integriteit en vertrouwen. Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheden en zijn eerlijk. Ook als we soms minder leuke berichten moeten vertellen. Sterker nog: wij begrijpen onze wereld zó goed, dat wij de moeilijke dingen makkelijk maken. Daar zijn we goed in. Wij snappen dat je kunt verdwalen in een wirwar van mogelijkheden, lastig taalgebruik en processen. Wij investeren in kennis en het vereenvoudigen van deze processen, zodat we meer tijd hebben voor jouw verhaal. En kan ons team van specialisten je niet direct verder helpen? Dan bundelen we onze krachten met onze partners. Wij doen álles voor een klant zonder zorgen.

Lees hier meer over de Summa Groep

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top