Van alle markten thuis

door ervaring wijs geworden

Schadeverzekering voor inzittenden

Wat is een schadeverzekering voor inzittenden?

Vaak wordt er gedacht dat als mensen met iemand meerijden ze niet verzekerd zijn als er geen aanvullende verzekering is. Dat is niet waar! De passagiers vallen gewoon onder de WA verzekering (wettelijke aansprakelijkheid) van de auto. Doordat er sprake moet zijn van aansprakelijkheid en deze schuldvraag vastgesteld moet worden, kan het wat langer duren voordat er een uitkering plaatsvindt.

De bestuurder van de auto is nooit verzekerd op de WA verzekering van de auto. Dus indien er geen sprake is van aansprakelijkheid van de tegenpartij of er sprake is van een eenzijdig ongeval blijft de bestuurder met de schade zitten.  Een schadeverzekering voor inzittenden biedt de oplossing voor zowel de bestuurder als de passagiers. De schadeverzekering voor inzittenden biedt meer dekking dan de ongevallenverzekering voor inzittenden.


Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top