Advies op maat gemaakt

Wij hebben (bijna) altijd een passende oplossing.

Reaal verkocht

Verzekeraar Reaal wordt verkocht aan de Chinese verzekeraar Anbang. De Chinezen betalen 150 miljoen euro aan de holding SNS Reaal. De overeenkomst is op 14 februari getekend. De overname is nog niet definitief en moet de goedkeuring krijgen van de Nederlandse en Chinese toezichthouders. SNS Reaal werd begin 2013 genationaliseerd nadat het bedrijf in de problemen was gekomen door de vastgoedpoot. Sinds de zomer werd gezocht naar een koper voor de verzekeringsactiviteiten.

Verzekeraar Reaal werd vorig jaar omgedoopt in Vivat. In januari dook de Chinese verzekeraar Anbang op met serieuze plannen voor Reaal. SNS Reaal-topman Gerard van Olphen is positief over Anbang. "We hebben ze leren kennen als een heel professionele, betrouwbare en kapitaalkrachtige partij." Voor de klanten van Vivat, waaronder ook Zwitserleven valt, verandert er niets, zegt de topman. "Anbang zal een aandeelhouder op afstand zijn. Ze gaan voortbouwen op Vivat zoals het vandaag de dag is." Anbang wil Vivat gebruiken als platform om meer overnames te doen in Noord-West Europa. "Daarnaast willen ze snel meer marktaandeel veroveren door gebruik te maken van de grote klantenbasis van Vivat."

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top