Goed geregeld

zekerheid geeft vrijheid

Quorim Partner Formule

Geef invulling aan jouw ondernemerscapaciteiten

Quorim adviseert op het gebied van verzekeringen, financiële diensten en financiële producten. Onze taak is om samen met u een inventarisatie te maken van de financiële risico’s waarmee u te maken kunt krijgen. Vervolgens gaan wij met u na welke risico’s verzekerd kunnen worden. Hierbij geven wij adviezen over de oplossingen welke naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en omstandigheden. Naast deze advisering begeleiden wij u bij schade en de contacten tussen u en de verzekeraars. Quorim BV is in 2003 opgericht door Henk Smit en gespecialiseerd in risicobeheersing voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf/ onderkant grootbedrijf en particulieren. Onze relaties zijn gevestigd in heel Nederland en zijn actief in diverse sectoren.

Het beste van twee werelden

Wij bieden professionele adviseurs de gelegenheid om te ondernemen met daarnaast de voordelen van onderdeel te zijn van een gevestigde organisatie. Je wordt door ongeveer 60 collega’s ondersteund, die de relaties begeleiden en ondersteunen met de dagelijkse vraagstukken. Vanzelfsprekend maak je net als alle andere collega’s gebruik van onze ICT- en communicatiesystemen en het intranet.

Quorim werkt landelijk en wij zijn op zoek naar partners voor diverse delen in Nederland. Het is eventueel mogelijk om je bestaande klanten mee te nemen en deze vervolgens vanuit Quorim te bedienen.

Wie zoeken wij?

Als partner van Quorim herken je ondermeer de volgende kenmerken:

Vanzelfsprekend vindt er ook een toetsing plaats van je opleidingsniveau met bijbehorende praktijkervaring.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Reageer dan door het sturen van je CV en wij nemen snel contact met je op voor een mogelijke kennismaking.

Je kan je aansprekende CV sturen naar Henk Smithenk.smit@quorim.nl

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top