Advies op maat gemaakt

altijd een passende oplossing

Omzet voor het adviesbedrijf

Het bedrag dat betaald wordt aan provisie is geen "extraatje" of een bonus voor het financieel adviesbedrijf. De procentuele beloning (provisie) is afhankelijk van het premiebedrag (excl. 21% assurantiebelasting en kosten) en betreft de omzet voor het adviesbedrijf.

Levensverzekeringen, uitvaartverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekering en hypotheken.

Deze verzekeringen vallen onder de noemer impactvol en complex. Dit betekent dat er voor deze groep van verzekeringen een provisieverbod geldt. Quorim brengt hiervoor advieskosten in rekening. Onze advieskosten kunt u hier vinden: Tarieven Quorim.

Schadeverzekeringen

Voor schadeverzekeringen geldt geen provisieverbod. Wel mag u een andere vorm van beloning afspreken. Bij schadeverzekeringen ontvangen wij globaal 5% tot 20% vergoeding over de premie. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk hoe arbeidsintensief een verzekering is bij het tot stand komen en beheer. Quorim ontvangt voor schadeverzekeringen een procentuele vergoeding tenzij daar andere afspraken over zijn gemaakt. Meer hierover leest u in onze dienstenwijzer: Quorim Dienstenwijzer.

Indicatie van de omzet voor particuliere verzekeringen  

Voor bedrijfsmatige verzekeringen gelden veelal lagere (maatwerk) percentages. Wij informeren u desgewenst graag hierover.

(laatst bijgewerkt op 2 februari 2018)

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top