Persoonlijke en deskundige afwikkeling

Ieder dag staan wij weer voor u klaar!

Samenwerkingspartner APS

APS pensioen- en inkomensteam

Hoe heeft u het pensioen voor uw medewerkers geregeld? En heeft u als ondernemer zelf al de nodige voorzieningen getroffen voor uw pensioen? En wat als uw medewerkers arbeidsongeschikt worden? Allemaal pensioen- en inkomensvraagstukken waar u als ondernemer mee te maken hebt. Om u met deze vraagstukken zo goed mogelijk te helpen werken wij samen met APS Pensioen- en Inkomensteam. We stellen ze graag aan u voor.

Wie is APS Pensioen- en Inkomensteam?

APS Pensioen- en Inkomensteam is hét adviesbureau voor al uw pensioen- en inkomensvraagstukken. Naast het advies dat zij geven, beheren zij ook pensioen- en inkomensregelingen. Zij werken uitsluitend met specialisten die op basis van jarenlange ervaring en kennis hun vak verstaan. Het doel dat zij hebben is om u volledig te ontzorgen zodat u tijd heeft om te ondernemen. Op die manier maken zij pensioen en inkomen helder voor nu en later.

Wilt u in contact komen?

Benieuwd wat APS Pensioen- en Inkomensteam voor u en uw klanten kan betekenen? Neem gerust contact op via het telefoonnummer 088 27 70 000 of mail naar aps@helderoverpensioen.nl.

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top