Een zorgeloos advies

Vrijheid in verzekeren.

PDC Nederland

Quorim BV heeft een intensieve samenwerking met PDC Nederland. PDC Nederland geeft u het antwoord op al uw personeelszaken. PDC Nederland

PDC is een P&O adviesbureau die ondernemers ontzorgt op het gebied van Arbo en verzuim. Ons uitgangspunt is dat ziek zijn niet hetzelfde is als arbeidsongeschikt. We gaan uit van wat de medewerker nog kan en steken daar de verzuimbegeleiding in. Doel is dat de medewerker gezond en wel snel terugkeert in het eigen werk. Wij gaan verder dan een reguliere arbodienst. We wachten niet totdat een medewerker ziek wordt. We denken mee in termen van preventie. Wij voeren de RI&E uit, stellen het plan van aanpak op en denken mee in hoe de medewerker waardevol inzetbaar is en blijft. Daarnaast  hebben wij een eigen WGA service centrum. Met deze service wordt voorkomen dat  u na 10 jaar wordt geconfronteerd met sancties.

Wij monitoren uw medewerkers met een WIA/WGA uitkering en maken met hen afspraken over re-integratiemogelijkheden. Zowel aan de kant van preventie en als er sprake is van verzuim of een WGA-uitkering. Wij richten ons  op de reductie van verzuim en daarmee besparen we voor u veel kosten. Behalve Arbo en verzuim zijn wij u graag van dienst op het gebied van P&O. Alle vragen die u heeft over uw personeel kunt u bij ons kwijt. Wij zijn u graag van dienst.Onze kernwaardes zijn Persoonlijk, Deskundig en Creatief. Wij zijn betrokken bij onze klanten, weten waar we over praten en zoeken naar oplossingen die soms onconventioneel zijn.

Meer informatie kunt u lezen op de website van PDC www.personeeldienstencentrum.nl.

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top