Altijd op zoek naar oplossingen

wij kennen de weg

No-claimbeschermer

Wat is een no-claimbeschermer?

Een aantal jaren geleden was dit een zeer populaire verzekering. Op dit moment zijn er nog maar heel weinig verzekeraars die de no-claimbeschermer aanbieden.

Door de vele schademeldingen is deze dekking veel te duur geworden, er werd veel misbruik van gemaakt. Normaal verliest u na een schademelding (een deel) van de opgebouwde korting (de no-claim korting) en gaat de premie omhoog. Door de no-claimbeschermer houdt u de korting en gaat uw premie niet omhoog (de schade heeft overigens wel invloed op uw schadevrije jaren). Bij de meeste no-claim beschermers kunt u eenmaal per jaar een schade claimen zonder dat dit invloed heeft op uw korting.

Het gebruiken van de no-claimbeschermer zorgt er dus voor dat u vaak niet meer de vrijheid heeft om over te stappen wanneer u dat zou willen. De nieuwe verzekeraar kijkt immers naar uw schadevrije jaren en niet naar de korting!

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top