Ontzorgen is ons vak

voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken

Matching quality

Wat is matching qualitymatching quality

Contracten tussen verzekeraars en consumenten lopen niet altijd parallel aan de contracten tussen verzekeraars en schadeherstelbedrijven. Hierdoor wordt de autobezitter mogelijk benadeeld bij het herstel van schade. Matching quality is een sjieke naam voor imitatie onderdelen. De consument wordt zonder dat hij weet benadeeld omdat zijn verzekerde auto bij schade vaak niet wordt hersteld met OEM (Original Equipment Manufacturer), maar met OES, imitatie of Matching Quality onderdelen. Het gebruik van matching quality onderdelen in de schadeherstel neemt toe. Dat blijkt uit een analyse in het themanummer Schade van magazine Automotive.

Matching Quality is en blijft een net woord voor imitatie, oftewel niet origineel. Bij het verkopen of inruilen van de auto kan dit nadelige financiële gevolgen hebben. Het is daarom goed hier van te voren goede afspraken over te maken en ook de polisvoorwaarden te controleren.

(laatst aangepast op 27-09-2017)

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top