Bijzondere klanten

Goed in het bedenken van oplossingen.

L’inch Design

Na jaren gewerkt te hebben voor het Joegoslavië Tribunaal (UN ICTY) in Den Haag besloot Urline Lynch Kunijević haar vak weer uit te oefenen en startte haar workshop L’inch Design. Op 14 april 2011 opende L’inch Design haar atelier in het bedrijfsverzamelgebouw L’inch Design LabS55 (www.labs55.nl) .

Dit gebeurde op hetzelfde moment dat de gemeente officieel het LabS55 gebouw opende, dé creatieve hotspot in Den Haag. Urline Lynch Kunijević zet met L’inch Design een eigentijdse collectie van sieraden neer. In haar manier van werken ligt de nadruk op de originaliteit van het ontwerp en de kwaliteit van het vakmanschap.

Naast het maken van collecties ontwerpt L'inch Design ook unieke stukken. De uiteindelijke vorm wordt gerealiseerd door middel van een creatieve reis samen met de klant. Doel van deze reis is een sieraad waar de eigenheid en uniciteit in weer gegeven is. L'inch Design is tevens gespecialiseerd in het herstellen van sieraden, horloges en kleine artefacten.

L’inch Design zorgt graag voor een kruisbestuiving van creativiteit daarom worden in het atelier ook designer kleding en tassen verkocht van andere ontwerpers waaronder het Nederlandse merk Moochi.

En er worden workshops gegeven. Gekozen kan worden uit workshops parelknopen, zilveren sieraden maken (Art Clay Silver), Macramé of een combinatie van deze technieken. Naast achtergrond informatie en les in technieken verlaat men de workshop altijd met een eigen product. Creativiteit is welkom maar geen vereiste, er kan ook gewerkt worden naar een voorbeeld. Alle workshops worden gegeven op aanvraag. Meer informatie over L’inch Design’s werk vindt u op www.linchdesign.com en Facebookpagina https://www.facebook.com/Linchdesignforjewelrywatchesandmore.

Een bezoek aan het atelier kan alleen op afspraak. Wilt u nadere informatie neem dan contact op middels
06 41 97 23 66 of info@linchdesign.com.

L'inch Design
Lulofsstraat 55, Unit 35
2521 AL Den Haag

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top