Wij ontzorgen door financiële rust en zekerheid

Dat is onze missie.

Hypotheken

Een eigen huis is een belangrijk bezit en heeft voor bijna iedereen ook een emotionele waarde. Maar naast deze emotionele waarde is er natuurlijk ook een financieel aspect. Over het kiezen van de hypotheek willen we het met u hebben. Quorim stelt voor u een hypotheek samen die is afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden en wensen.

Naast een gunstig rentepercentage zijn de aflossingsmogelijkheden en verhuismogelijkheden zeker zo belangrijk. Daarnaast kan Quorim u ook informeren of u in aanmerking komt voor Nationale Hypotheekgarantie (NHG).

Quorim kan uw hypotheek bij diverse geldverstrekkers onderbrengen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen wordt gekeken welke geldverstrekker het beste voldoet.

Soms bestaat een hypotheek uit één enkele financieringsvorm, bijvoorbeeld een zogenaamde levenhypotheek. Maar het kan heel aantrekkelijk zijn als uw hypotheek een combinatie is van verschillende financieringsvormen. Dat kan opvallend goede resultaten opleveren, zoals extra lage woonlasten en een maximaal belastingvoordeel.
De hypotheekvormen.

Bij het regelen van uw hypotheek kunt u kiezen uit verschillende financieringsvormen. Het verschil zit in de wijze van terugbetaling van de lening. Er bestaat een groot aantal financieringsvormen. In een persoonlijk gesprek lichten wij u deze graag toe. Samen met u komen wij tot de voor u beste oplossing.

Bereken hier de indicatie van uw hypotheek bedrag.

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top