Van alle markten thuis

Door ervaring wijs geworden.

Het Betere Boerenbed

Offerte aanvraag AansprakelijkheidsverzekeringBoerenbed Verzekering Het Betere Boerenbed

Voor de agrarische ondernemers die samenwerken met Het Betere Boerenbed is een speciale aansprakelijkheidsverzekering ontwikkeld met Avéro Achmea. Inmiddels zijn er veel agrarische bedrijven die naast het agrarische bedrijf neven acitiviteiten hebben ontwikkeld. De samenwerking met Het Betere Boerenbed is daar een voorbeeld van. De standaard agrarische aansprakelijkheidsverzekering voorziet niet in deze neven activiteiten waardoor u als ondernemer onnodig risico loopt. U kunt bij ons terecht voor een aansprakelijkheidsverzekering die dekking biedt voor deze bijzondere acitiviteiten.

Voor een premie van EUR 275,- per jaar (excl.assurantiebelasting) heeft u een verzekering die naadloos aansluit bij uw activiteiten.

Agrarisch Verzekeringspakket, de totaal oplossing voor uw bedrijf

Ook bestaat de mogelijkheid deze aansprakelijkheidsverzekering toe te voegen aan uw bestaande agrarische verzekeringspakket. Na ontvangst van onderstaand formulier nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en de aangevraagde aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Wij adviseren en bemiddelen voor nagenoeg alle landelijk werkende verzekeraars.

In uw digitale polismap kunt u eenvoudig uw verzekeringsportefeuille en schades in zien: uw polismap

Offerte aanvraag "Aansprakelijkheidsverzekering Het Betere Boerenbed"

Door middel van onderstaand vragenformulier kunt u een offerte aanvragen voor een aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering sluit aan bij de activiteiten die u verricht voor Het Betere Boerenbed. Wij adviseren u ook de clausules te lezen die onder het vragenformulier staan. Mocht u hierover nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Wat is de naam van uw bedrijf
Wie is uw contactpersoon
Wat is het bedrijfsadres
Wat is uw postcode en woonplaats
Wat is uw rekeningnummer
Wat is uw rechtsvorm
Wat is uw telefoonnummer
Wat is u e-mail adres
Wat is uw KvK nummer
Waar bent u nu verzekerd
Wilt u per maand of per jaar betalen
Wat is uw Boerenbed omzet
Wenst u een afspraak voor uw verzekeringspakket?
Ja, bel mij alstublieft
Neen, nu nog niet


Clausules

Speeltoestellen

Van de verzekering is uitgesloten de aansprakelijkheid van verzekerde voor schade aan personen, die is ontstaan door het niet voldoen aan de voorschriften en normen zoals opgenomen in het "Belsuit veiligheid attractie- en speeltoestellen".

Paarden

De aansprakelijkheid voor schade veroorzaakt door het ter beschikking stellen van paarden aan de campinggasten is verzekerd mits:

Overig

De vermelde premie is van toepassing op een Boerenbed omzet tot EUR 200.000,- per jaar. De polis kent een contractsduur van 36 maanden waarna hij dagelijks opzegbaar is met een opzegtermijn van een maand.

Na ontvangst nemen wij zo spoedig als mogelijk contact met u op.Wij nemen alleen volledig ingevulde formulieren in behandeling.

Samenwerking Quorim en Het Betere Boerenbed 

Quorim is al sinds het begin van Het Betere Boerenbed betrokken op al haar verzekeringsactivieiten. Vindt u het leuk om meer te lezen over de in 2011 overleden Luite Moraal, de oprichter van het Betere Boerenbed, dan verwijzen wij u graag naar dit artikel.

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top