Van alle markten thuis

Door ervaring wijs geworden.

Informatieve links

www.autopas.nl
De Nationale Auto Pas is de enige onafhankelijke instantie waar de kilometerstandhistorie van een auto op zoveel mogelijk momenten wordt vastgelegd.

www.afm.nl
Het goed functioneren van effectenmarkten is een publiek belang. Om dit te kunnen garanderen houdt de Autoriteit Financiële Markten toezicht op de adequate werking van deze markten en de bescherming van het publiek. Deze site geeft alle gewenste informatie.

www.belastingdienst.nl
Leuker kan de belastingdienst het niet maken, wel makkelijker. Dat bewijzen ze met deze site. U vindt hier alle ins en outs over ons belastingstelsel.

www.bkr.nl
Bureau Krediet Registratie, kortweg BKR, houdt een centraal register bij van kredietverplichtingen in Nederland. Dat is één grote administratie met gegevens van alle consumenten die een krediet hebben of de laatste vijf jaar hebben gehad. Ook middelen waaruit een krediet kan voortvloeien worden geregistreerd. Hebt u bijvoorbeeld een creditcard of een winkelpas, dan staat dit vermeld in de centrale kredietregistratie. BKR legt alle gegevens zorgvuldig vast en beheert het bestand.

www.brandgevaar.nl
Voorkom brand, begin bij uzelf. Bij meer dan 60% van de woningbranden zijn wij zelf de veroorzaker. Op deze website vindt u een aantal voorzorgsmaatregelen waarmee u de kans op brand kunt verkleinen.

www.gedenkboek.nl
Op deze website vindt u een Uitvaart-Encyclopedie met vrijwel alle onafhankelijke informatie: voor, over en na de uitvaart. Informatie die van belang is voor nabestaanden, maar ook voor mensen die hun eigen uitvaart geheel of gedeeltelijk willen voorbereiden.

www.klachteninstituut.nl
Meestal is met een verzekering alles goed geregeld. Maar het kan gebeuren dat er een verschil van mening ontstaat tussen u en de maatschappij of zelfs met ons. Omdat wij zijn aangesloten bij de Stichting Klachteninstituut Verzekeringen bent u ook in die situatie verzekerd van hulp en een deskundig en onafhankelijk advies.

www.mindkorrelatie.nl
MIND Korrelatie is een landelijke organisatie. Zij bieden anonieme, professionele, psychische en psychosociale hulp. MIND Korrelatie geeft individueel advies en hulp aan iedereen die hierom vraagt. Dit kan telefonisch en online. Bij MIND Korrelatie werken psychologen en maatschappelijk werkers. Zij luisteren, adviseren en verwijzen zo nodig door naar passende hulp.

www.nhg.nl
Nationale Hypotheek Garantie (NHG) heeft als doelstelling een eigen huis voor meer mensen mogelijk te maken. Op deze site treft u hier meer informatie over aan. Voor een goed en betrouwbaar advies kunt u uiteraard altijd bij Quorim terecht.

www.nibud.nl
Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (NIBUD) is een onafhankelijke stichting die het budgetteren propageert als hulpmiddel om de inkomsten en uitgaven binnen een particulier huishouden op elkaar af te stemmen, ook op langere termijn. Doel hiervan is het bevorderen van het welzijn van dat huishouden.

www.notaris.nl
Een informatieve site voor zowel particulieren als bedrijven. U vindt hier onder andere informatie over samenlevingsvormen, erfrecht, het kopen van een huis, maar ook over rechtsvormen of het boerenbedrijf.

www.openbaarministerie.nl
Hardrijders en wildplassers weten dankzij de "boetebase" op deze site welke geldstraf er staat op hun gedrag. Verder toegankelijke informatie over de organisatie en werking van het OM met juridische woordenlijst.

www.pensioengaten.nl
Deze site vertelt de bezoeker onder meer wat een pensioengat is en wat men er aan kan doen. Natuurlijk wordt ook ingegaan op de gevolgen van het nieuwe belastingstelsel.

www.politiekeurmerk.nl
Informatieve site over het Politiekeurmerk Veilig Wonen, de maatstaf voor veilig wonen.

www.postcode.nl
Snel en gemakkelijk een postcode opzoeken.

www.preventie.nl
Het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP)  is als onafhankelijke stichting het publiek-private samenwerkingsverband voor veiligheid en beveiliging in Nederland. De activiteiten richten zich op kwaliteit in beveiliging en het organiseren van verbeterprocessen in preventie van brand en criminaliteit.

www.profvanmourik.nl
Prof. Mr. M.J.A. van Mourik, hoogleraar notarieel recht en privaatrecht aan de Katholieke Universiteit te Nijmegen, gaat in op het nieuwe erfrecht.

www.pvk.nl
Op deze site heeft u de mogelijkheid om erachter te komen waar oude pensioenfondsen, levensverzekeraars en begrafenisfondsen zijn ondergebracht.

www.rdw.nl
De RDW (Rijksdienst Wegverkeer) volgt de totale levensloop van voertuigen en de bijbehorende documenten.

www.rdw.nl/aanhangwagen
Op deze site is informatie te vinden met betrekking tot het nieuwe kenteken voor caravans en aanhangwagens met een gewicht boven 750 kg.

www.rijbewijs.nl
Op deze site is alle informatie over rijbewijzen te vinden. Of het nu over examens, kosten, medische eisen of over verlenging bij verblijf in het buitenland gaat.

www.rouwen.nl
De Landelijke Stichting Rouwbegeleiding (LSR) is er op gericht, degene die rouwt na verlies van een dierbare te ondersteunen. Activiteiten van de LSR leveren een bijdrage aan ondersteuning van nabestaanden in het rouwproces.

www.svb.nl
De Sociale Verzekeringsbank (SVB) voert de volgende wetten en regelingen uit:
* AOW * Anw * kinderbijslag * remigratie * PGB * TOG * asbestregeling * FVP
U kunt op deze site adressen en formulieren opvragen. Tevens zijn er antwoorden op de meest gestelde vragen te zien.

www.wijsopreis.info
U komt op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Als u daarna klikt op de button "Wijs op Reis" kunt u informatie opvragen over wat u moet weten als u op vakantie gaat.

(laatst bijgewerkt op 27 augustus 2018)

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top