Ontzorgen is ons vak

Voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Een fout advies, een gebrekkige dienst die door uw bedrijf geleverd is, daarvoor kunt u aansprakelijk gesteld worden als ondernemer. Met de beroepsaansprakelijkheidsverzekering heeft u de schade die daaruit voortvloeit gedekt. Als u dat wilt, kunt u de beroepsaansprakelijkheidsverzekering bovendien uitbreiden met bedrijfsaansprakelijkheid, met of zonder email / internetdekking.Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Quorim werkt veelvuldig samen met verzekeraar Hiscox. Hiscox ontwerpt al meer dan 20 jaar polissen op maat, steeds toegesneden op de risico’s en de behoeften van onze cliënten. Of u IT consultant of management consultant bent, of activiteiten heeft op het gebied van marketing, reclame of communicatie, u bent bij hen verzekerd van de specialistische dekking die u als professional nodig heeft. Uiteraard kunt u bij hen ook terecht voor de meer traditionele professionals zoals ondermeer architecten, accountants etc.

De aansprakelijkheidsdekking is bij ons bijzonder ruim. Bij Hiscox geldt: alles wat niet is uitgesloten, is gedekt. Hun beleid is erop gericht uw commerciële belangen te waarborgen. De bescherming van de reputatie van uw bedrijf en de relatie met uw klant heeft topprioriteit. Zij zijn altijd opzoek naar dekking en niet naar uitsluiting. En dat geldt ook voor het beschermen van uw vermogenspositie als privé-persoon. Als er in uw zaak verweer gevoerd moet worden, doen de gespecialiseerde schadebehandelaren van Hiscox dat en indien nodig, zorgen zij voor de beste advocaten. Advocaten die bovendien gespecialiseerd zijn in uw beroep. Heeft het verweer geen succes, dan dekt Hiscox de schade die uit de aansprakelijkheidsstelling voortvloeit.

Download hier de brochure beroepsaansprakelijkheid.

Download hier het aanvraagformulier beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor consultancy en interimmanagers

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top