Omdat u niet altijd alleen bent

Wij schatten uw risico's goed in.

Bedrijfsschadeverzekering

Wijzingen in naverrekening bedrijfsschadeverzekering ASR VerzekeringenASR Verzekeringen

De bedrijfsschadeverzekering keert uit als uw bedrijf geheel of gedeeltelijk stil komt te liggen na schade. De verzekeraar vergoed dan uw vermindering van het bedrigsresultaat: de misgelopen nettowinst, de vaste lasten en de extra kosten voor bijvoorbeeld huur van vervangende apparatuur. Om deze verzekering actueel te houden vraagt de verzekeraar u jaarlijks om uw brutowinst aan hun door te geven. Deze brutowInst is de basis voor het verzekerd bedrag. ASR Verzekeringen gaat dit nu makkerijker voor u maken. Onderstaand leest u wat er precies voor u verandert en wat de voordelen hiervan zijn.

Uw huidige situatie

In uw bedrijfsschadeverzekering is een naverrekeningsclausule opgenomen. Deze vereist dat u ieder jaar uw brutowinst over het vorige boekjaar doorgeeft. Aan de hand van uw brutowinst berekent de verzekeraar achteraf of u te veel of te weinig premle hebt betaald. Hierdoor kunt u geld terugkrijgen, maar het kan ook zijn dat u moet bijbetalen.

Verbetering voor meer gemak

ASR Verzekeringen laat de naverrekeningsclausuie vervallen waardoor u niet meer jaadijks uw brutowinst hoeft aan te leveren. Daarvoor in de plaats bieden zij u een standaard overdekking van 30% aan. Stel u krijgt door schade te maken met een bedrijfsstilstand. U maakt daardoor kosten, die hoger zijn dan uw verzekerd bedrag. U krijgt dan tot 30% op dat verzekerde bedrag extra uitgekeerd. Deze standaard overdekking gaat tot een maximum van €50.000 bovenop uw verzekerd bedrag.

Voorbeeld: Uw verzekerd bedrag is €100.000 en u hebt in een jaar een brutowinst van €125.000. Dan krijgt u bij totale schade toch het volledige bedrag uitgekeerd. Want 30% van het verzekerd bedrag is € 30.000 + uw verzekerd bedrag is in totaal samen € 130.000. U bent dus goed verzekerd zonder dat u de brutowinst moet doorgeven. En uw premie blijft gelijk.

Ingangsdatum vernieuwing schadeverzekering

De vernieuwing gaat per direct in: u hoeft nu al de brutowinst over het boekjaar 2010 niet meer aan ASR Verzekeringen door te geven.

Uw voordelen

Belangrijk: aanpassingen in uw situatie doorgeven

Uw verzekerd bedrag wordt voor de komende jaren niet meer automatisch aangepast. Verwacht u grote wijzigingen in uw brutowinst? Neem dan contact met ons op. Uw financiële situatie kan afwijken van het verzekerd bedrag,waardoor u dan onder- of oververzekerd bent.

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top