Een zorgeloos advies

Vrijheid in verzekeren.

Alice Cooper in Dubai

Alice CooperDe school is al een tijdje uit voor rocklegende Alice Cooper. Buiten schooltijd heeft hij zich laten "verkiezen" tot verdienstelijk golfspeler, zonder enige vorm van doping of andere vergiftiging. Zo zien wij hem tegenwoordig op de mooiste golfbanen met de grote van deze aarde. Onlangs nog in Dubai, waar naast

de liefhebbers van golf, ook veel oudere dames te vinden waren. Met de camera in de aanslag om een glimp van hun jeugdidool voor eeuwig vast te leggen. Alice nam voldoende tijd om tussen het slaan van een aantal wereldse ballen te poseren en te praten.

Alice Cooper in Dubai 2013Alice en zijn vriend lieten zich graag fotograferen en eerlijk is eerlijk, ook ondergetekende drukte graag wat keren het knopje in. Na afloop van dit rustgevende spelletje verscheen Alice op het podium bij Slash:

Slash invited Alice Cooper to join him onstage in Dubai, UAE on JAN 31st, where the guys ripped thru an explosive version of the Alice Cooper classic "School's Out"! Alice said: "When I found out that Slash was going to be in Dubai around the same time as me, I made sure I worked out my schedule to get to his show. Slash has one of the best bands around, and he has joined me on stage many times. It was great to return the favor in Dubai!"

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top