Ontzorgen is ons vak

voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken

Autoverzekering aanvragen

Wat zijn schadevrije jaren

Het aantal schadevrije jaren is van belang om de hoogte van uw no-claim korting te bepalen bij het aanvragen van een autoverzekering. Zonder deze informatie is het niet mogelijk om een betrouwbare premieberekening te maken. De meeste verzekeraars kunnen aan de hand van uw gegevens deze schadevrije jaren opzoeken. U kunt zelf deze gegevens opvragen bij uw huidige autoverzekeraar of assurantie-adviseur. De korting op uw autopolis hoeft niets te zeggen over het daadwerkelijke aantal schadevrije jaren. De meeste verzekeraars geven namelijk een beginkorting op uw autoverzekering

De opgebouwde korting heeft een geldigheidsduur van 12 maanden, daarna vervalt deze. Gaat u bijvoorbeeld gebruik maken van een leaseauto dan is het van belang dat u de schadevrije jaren verder opbouwt. Als u opnieuw een autoverzekering afsluit dan moet u een royementsverklaring afgeven. Hoe meer schadevrije jaren hoe lager uw premie. De no-claim korting kan oplopen tot wel 80%!

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top