Problemen om dit bericht te bekijken? Bekijk in uw browser.

nieuwsbrief november 2020


Geachte relatie,

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van november  met de volgende voor u geselecteerde onderwerpen:

  • Continuatie schadeverzekeringen 2021
  • Zwakkere verkeersdeelnemer beschermd
  • Onderzoek naar de WA autoverzekering
  • Quorim relatie: Greentech Pools

Onze volgende nieuwsbrief kunt u in december verwachten. Wij wensen u veel leesplezier toe.

Hartelijke groet,

QuorimContinuatie schadeverzekeringen 2021

Begin 2020 werden veel bedrijven geconfronteerd met flinke premieverhogingen, soms tot wel 50%. Bovendien hebben verzekeraars de condities en voorwaarden in veel gevallen aangepast en stellen ze vaker aanvullende preventie-eisen. Wat zijn de ervaringen van de bedrijven met deze verharding en in hoeverre was men vooraf op de hoogte?

De wereldwijde COVID-19 pandemie heeft impact op een groot aantal risicogebieden. Voor het nieuwe verzekeringsjaar worden verhogingen van premies en aanscherping van voorwaarden verwacht.

Lees meer
Zwakkere verkeersdeelnemer beschermd

Artikel 185 van de Nederlandse Wegenverkeerswet 1994 regelt de speciale bescherming van 'zwakke verkeersdeelnemers' bij een aanrijding met een 'sterke verkeersdeelnemer'. Specifieker regelt dit artikel de aansprakelijkheid van de eigenaar en de houder van een motorrijtuig bij een aanrijding met een niet-motorrijtuig (zoals fietsers, voetgangers, huizen, vangrails, bomen en zelfs trams en treinen, die namelijk geen motorrijtuigen in de zin van de Wegenverkeerswet zijn).

De aansprakelijkheid op grond van artikel 185 WVW is een vorm van risicoaansprakelijkheid, omdat schuld of verwijtbaarheid niet hoeft te worden aangetoond om een verplichting tot schadevergoeding vast te stellen.

Lees meer
Onderzoek naar de WA autoverzekering

Jaarpremies van WA-autoverzekeringen lopen behoorlijk uiteen, terwijl de voorwaarden in de meeste gevallen grotendeels hetzelfde zijn. Dat constateert de Consumentenbond, die de algemene voorwaarden en prijzen bekeek van WA-autoverzekeringen in Nederland. 

De laagste jaarpremie  is gemiddeld €327  en de kilometerverzekering  (een polis gericht op weinig rijden) is gemiddeld de duurste met €760 .

Lees meer
Quorim relatie Greentech Pools

Wij zijn Greentech Pools, onderdeel van REMA Kunststoftechniek BV, zwembadfabrikant van high-end prefab kunststof zwembaden. Greentech zwembaden worden uit 100% recyclebaar 10 mm dik polypropeen vervaardigd.Topkwaliteit en duurzaamheid zijn de uitgangspunten van onze producten.

Omdat wij werken met een doordacht All-in concept en zelf produceren kunnen wij uw droom snel en vakkundig realiseren. Onze jarenlange expertise en ervaring hebben wij verwerkt onze zwembaden, deze zijn voorzien van hoogwaardige componenten welke zorgen voor een maximale, goede werking van uw zwembad.

Lees meer
Informatie

Particuliere verzekeringen

Zakelijke verzekeringen

Vorige nieuwsbrief

Mutatieformulier Quorim 

Schade melden  

Uw Polismap

Rente informatie

Indicatie rente

Hypotheekrente NHG  

Variabel:  1,23%

5 jaar vast: 0,80%

10 jaar vast: 0,98%

Spaarrekening  0,20%

Overig

Referenties

APS pensioenteam 

Dienstenwijzer

Privacy

Missie Quorim

Adviseurs van Quorim